… a man of many hats

01oct.19

… si-mi cer scuze celor care nu stapanesc limba engleza, dar expresia in romaneste suna usurel stupid: „omul mai multor palarii„. In engleza, insa, se refera la cineva care poate juca mai multe roluri, e bun in mai multe capacitati – si ca pescar, sa zicem, dar si ca poet sau ca fizician. Ei bine, Alec, care astazi a implinit 21 de ani, is a man of many hats, dupa cum demonstreaza, fara putinta de tagada, si fotografia asta din copilarie, proaspat redescoperita de Ana, la Orastie.

Alec.hats

Intre timp, omul a mai crescut, dar n-a renuntat la obiceiul de-a purta mai multe palarii 🙂 La scoala, a fost dintotdeauna bun la toate materiile. Stiu ca orice cioara isi lauda puiul, dar in cazul asta vorbim strict despre fapte. In toti anii de scoala (pana acum), Alec nu a luat mai putin de „A”. Cred ca a avut vreo doi-trei de „A-„, care l-au infuriat teribil, dar cam asta a fost. In plus, e bun si la tamplarie, si mestereste de toate: scaune, mese, cufere, etc. Dreptu-i are si gene bune pe partea asta, de la un bunic si de la un strabunic. Pescuieste de mic, si colectioneaza de mic orice fel de vechituri, de la suruburi ruginite la te miri ce, dar dupa aceea face cum face si le da o intrebuintare mai mult sau mai putin artistica. Si cu asta ajungem la palaria mai stramta 🙂 Desi se straduieste, la capitolul muzica si pictura, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Palarii si palarii. La multi ani, Alec! Keep running!

BB.50

Mai sunt inca multe piscuri de cucerit, si nu stii niciodata care palarie va fi mai potrivita pentru fiecare urcus. De aceea e bine sa ai cat mai multe.

BB.20

 4 Responses to “… a man of many hats”

  1. La multi ani frumosi! Sanatate, bucurii si multe-multe reusite! 🙂

  2. 2 fumurescu

    Multumesc!

  3. 3 Mihaela Popescu

    La multi ani cu fericire si mari succese! Mai da’ ce seamana cu tat’su, sa nu fie de deochi!

  4. 4 fumurescu

    Multzam! Da’ nu-s sigur ca asta ar fi un compliment :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: