… cinci „pesteri”

22aug.16

… e lucru bine stiut – barbatii au nevoie de „pesteri”, de locuri in care sa se retraga singuri, sa poata sa-si mangaie piticii pe care altminteri ii tin ascunsi, ca sunt dovada de slabiciune. Americanii le zic spatiilor astea chiar asa – „man cave” (de obicei e o pivinita, un garaj sau orice alt spatiu special amenajat in care omul merge sa se uite la fotbal, sa joace jocuri stupide pe computer sau chiar sa citeasca 🙂 ). Mircea Eliade spunea ca, indiferent ce i s-ar intampla, stie ca are o pestera, undeva in Himalaya, in care se poate retrage oricand. N-a mai ajuns acolo. S-a multumit cu „pestera” bibliotecii. Cand biblioteca i-a ars, a fost distrus, dar a incercat din rasputeri s-o refaca in cel mai scrut timp cu putinta.

Nu poti trai fara o „pestera”.

Norocosul de mine! Acum am cinci. Trei afara … (observati, rogu-va, ca toate trei te leagana 🙂 )

ref.1

ref.2

ref.3

… si doua inlauntru.

ref.4

ref.5

Spatii in care pot sta tolanit, gandindu-ma la ale mele, citind sau fumand (afara). Cand o sa ma fac mare, visul e sa imi pot ingadui chiar o camera intreaga in care sa pot face toate astea. Domnul cu mila 🙂2 Responses to “… cinci „pesteri””

  1. 1 Floare din gradina

    nu ai punctat esentialul, notiunea are sens numai la oameniii insurati/concubinati ca sa fim inclusivi: man cave e locul unde nu patrunde nevasta( da nici nu raspunde de curatenie), treaba omului ce face el acolo ( prin ce case am vazut eu asa ceva n-as putea zice ca cititul ar fi fost o prioritate, unless era ultimul nr. din Sports Illustrated…bucura-te de noul loc de hamac/ balansoar…vorba poetului, ce. te legeni, Fumurescu

  2. 2 fumurescu

    :)) eu si codrul ce ne mai leganam asa dragut 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: