…sus ii ceriu/larga-i lumea/bine ca-nfrunzit padurea!

14iun.11

… si s-au dezgehtat lacurile de la frontiera canadiana. De asta data, voi avea o scuza bine intemeiata pentru a lipsi de pe blog: nu voi/vom avea contact cu lumea pentru o saptamana. Ce-i drept, puteam sa inchiriem un telefon prin satelit, dar ce farmec ar fi avut?

Mergem pentru vreo saptamana pe Boundary Waters – o retea de lacuri (cateva milioane de acri de rezervatie) in Minnesota, unde – zice-se – poti trece in Canada. Nu ca ne-ar interesa. Ideea ii apartine lui Zbengu, si i-a venit acum vreun an (inclin sa cred, dupa ce si-a muscat unghiile ca a ratat Amazonul :)). In fine, a luat permisele de intrare de asta-iarna (se sta la coada pentru ele), a facut traseul, etc. Din cate inteleg, in primele doua zile vom avea parte doar de vaslit si de carat barcile – de douasprezece ori! – in spinare, intre lacuri. (Pentru curiosii masochisti: trei din cele dois’pe traversari au mai mult de un kilometru!) Habar n-am cum o sa fie.

Ceea ce ma emotioneaza, insa, cu asupra de masura, e faptul ca – pentru prima oara – merg dimpreuna cu baietii. Am mai fost noi pentru o zi-doua, si am incredere in ei. Niciodata, insa, pentru atata timp si atat de izolati.

Asa ca tineti-ne pumnii.2 Responses to “…sus ii ceriu/larga-i lumea/bine ca-nfrunzit padurea!”

 1. 1 SAMANU

  Fumi,

  pot sa-ti spun ca te …”urasc” ?!

  Inchipuieti ca eu ma tot fofilesc si ma tot invart sa ajung o saptamana la Caraci. La o casa taraneasca deasupra Brad-uli/HD… Unde un coleg si prieten are o casa mostenita de la sotia lui… SI el vrea sa mergem acolo o saptamana cu fiuso, eu cu ficamea… Ca prof de istorie fiind e din nou tata de fetita . Si asa vrea el…

  Si nu avem timp… Si ne tot fofilim…

  Te „urasc”. Dar m-a enervozat- si musai imi iau fata si-l mobilizez pe profu din Brad pt o saptamana la Caraci /HD.

  Pana atunci- lasane sa te invidieam.
  Asteptam un post adevarat dupa sapatamana ta.
  Baga-ne in sufrageria ta de vacanta, atat cat poti….

  M-am hotarat- ma tarai si pe jos si tot ajung la Brad si apoi urcam la caraci o saptamana.. SI inchidem telefoanele…

  PS : cineva sigur iti va tine pumnii. Am sa FWD linkul si tipului din Brad….

 2. 2 fumurescu

  @ samanu – de asa „uri” mi-as tot dori sa am parte 🙂 Caraciul e frumos – si chiar se prind raci cu mana, daca stii unde sa-i cauti – cel puti daca nu s-a schimbat nimic din ce-mi amintesc eu din copilarie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: