…despre somn (I)

21feb.10

…este ca nu va-ti gandit ? La somn? Somnul e un fel de negativitate. Un fel de lipsa, de aceea nimeni nu pare sa-l bage in seama. „Mi-e somn” nu ridica sprancenele. Asa ca ma gandesc cat se poate de serios la subiectul asta. Subiectul asta impartit (precum compromisul) in trei capitole: (1) alunecarea in somn; (2) somnul propriu-zis, cu visurile lui cu tot; (3) iesirea din somn – de altfel, de aci mi-a si venit ideea.

Contribuiti, asadar!3 Responses to “…despre somn (I)”

  1. foarte off topic – am o rugaminte, Aline: te rog frumos uita-te la mine pe penultimul articol si urmareste si comentariile; as vrea sa-l lamuresti si pe bunul meu prieten de ceea ce ai vrut sa scrii in articolul respectiv. La mine, la tine sau pe vox. 🙂 Merci.

  2. 2 fumurescu

    @ Traian – mai, ti-am zis ca nu pot comenta pe postul tau (buuuuna ultima postare – ma gandisem si eu la subiect, da’ n-am mai apucat sa-l scriu): imi cer ceva pasword or nu sunt dipsus sa fac asta (piticii, deh). Altfel, cu placere:) Mananc cate un Emil la micul dejun:)

  3. L-am simplificat – nu pusesem eu setarile ok – poti sa bifezi optiunea Name/URL, iti treci numele si scrii, ca la al tau – nu mai e nevoie de parola


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: