…dilema veche

16dec.08

…Dilema a scos un numar despre Obama – si mi-au cerut si mie o parere. Iat-o:

http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=252&cmd=articol&id=9684

Si, daca tot veni vorba, voi ce „vedeti” in Obama?

PS For the record – NU sunt profesor universitar (inca) – nu stiu de unde au scos-o. Nu oricine tine un curs e automat profesor. Doctoral candidates pot sa aiba independent courses dar nu sunt considerati profesori (desi fac exact acelasi lucru) – probabil de aici si confuzia:) Repet, nu-mi apartine. Nu incerc sa ma impaunez cu titluri.3 Responses to “…dilema veche”

 1. 1 monica

  Nu vreau deloc sa-ti stric cheful .O victorie de calibrul asteia trebuie savurata cit de mult se poate . Apoi, ma sfiiesc cumva sa circotesc cind Obama a luat atit de multe voturi si a insufletit atita lume .
  Ce vad si-mi place : ca e negru . Imi plac genul asta de surprize ( mi-ar place foarte tare ca Dumnezeu sa fie negru sau iudeu clar ; adica s-o luam noi rasa alba cea prigonitoare si ceatoare de valori si civilizatie in falci )
  Ce nu stiu si in consecinta nu-mi place : de ce a trecut la catolicism si cine i-a platit studiile la Harvard ( intelegind prin asta : trebuie sa fie recunoscator unor oculti ?).Si mai nou : cum e cu darimatul establishmentului din moment ce madam Clinton a primit /luat externele( explicatia cu experienta si faptul ca in 8 ani de prima doamna a cunoscut practic pe toata lumea , nu tine ).

 2. 2 fumurescu

  monica, nici eu nu vreau sa te dezamagesc, dar pe cat e de „negru” pe-atat e si de „alb” (ba, daca ar fi evreu, ar fi considerat alb:) Nu a trecut la catolicism – e tot protestant bine -mersi. E drept, s-a „convertit” destul de tarziu, pe la 30 de ani, desi „convertire” poate nu e expresia cea mai potrivita. Ai lui erau „flower-power” si nu tineau la nici o religie. Bunicii dinspre mama erau si ei protestanti.
  La Harvard a mers cu bursa, cum merge fiica-mea la Indiana (sau, poate, la Harvard, c-a aplicat si-acolo:). N-am pile:)
  Establishmentul l-a daramat cand a invins-o pe madam Clinton. Acum o mai tine prin curte – pe principiul „mai bine un caine-n lant in ograda, decat turbat pe ulitza:)”
  Trag nadejde ca te-am lamurit. Daca va dezamagi – si probabil o va face – voi fi primul care o va recunoaste, ca nu-s TRU:) – dar deocamdata n-a facut-o.

 3. 3 monica

  Nu ma dezamagesti, dar pentru ca am impresia ca Obama e un tip cu destin , mi s-a parut ca trecerea la catolicism a fost un pas gresit ( informatia asta am auzit-o la cnn , probabil am pierdut dezmintirea).In fine, eu cred ca se va descurca foarte bine si fiindca n-are incotro, in fond America ne baga in criza si tot ea ne scoate ca intotdeauna.
  Nu fi atit de drastic cu TRU poate e doar indragostit de o idee si ii e greu s-o abandoneze . Si mie imi pare rau de el , dar intr-un fel imi place fidelitatea lui. Sint sigura ca ii e foarte greu sa mai gaseasca argumente. El sustine mai mult ideea si atunci nu are incotro si gireaza si personajul din ce in ce mai detestabil.
  Daca fiica ta e acceptata la Harvard o sa te cred si cu Obama , oricum ea pleaca cu un dezavantaj : nu e negresa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: