…non multa sed multum?

06oct.08

…adicatelea, mai pre romaneste, „nu mult, da’ bun”. Ma indoiesc, vorba lui Nichita Stanescu, pana la cer. Constat ca blogurile scurte – gen „hai sa va zic o idee mica si sa va las pe voi p-orma sa va dati cu parerea” – se bucura de un succes al accesarilor muuult mai mare decat alea in care chiar vreau sa spun ceva (or succesul unui blog, din cate inteleg ca novice, in asta se masoara:) . Asta nu e coincidenta. Asta e fapt. Intrepretarea ramane, insa deschisa. Eu, unul, am una cat se poate de simpla.2 Responses to “…non multa sed multum?”

  1. 1 Marius Delaepicentru

    Oricît de faimos ai fost în viaţă, numărul participanţilor la mormîntarea ta, tot de starea vremii depinde.

  2. Depinde ce intelegi prin „succesul unui blog”. Daca il compari cu un ziar, unde e importanta cifra vanzarilor, adica un blog accesat de multe ori egal un blog de succes, sau te uiti la cine il citeste sau la cate comentarii are. La urma urmei, unele accesari pot si pur si simplu cautari vraiste in google – deci poate fi vorba si de durata unei accesari, presupun ca daca e sub 10 secunde nu ar trebui sa se puna 🙂 decat daca cititorii sunt „gica-rapidu'”

    Interpretarea personala ar fi ca cititorii unui „blog de succes” sunt „nu putini, dar prosti”, ca sa iti continui jocul de cuvinte….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: