… to be or not to be. In 30 de secunde

25oct.15

Gheorghita… ce-i drept, Hamlet nu prea are ce cauta in contextul asta, in afara faptului ca suna bine 🙂 Am condus zeci sau sute  de mii de mile, de-a lungul si de-a latul Americii. Am condus pe ploaie si pe ninsoare, pe polei si pe gheata. Si am plecat spre San Antonio. Si era drum drept, autostrada libera. Ploua, ca e uraganul Patricia. Si am dat de-o balta. Si am acvaplanat/ hydroplaning, cum ii zic astia pe-aici. Si ne-am rasucit de trei ori, la vreo 150km/ora, si-am iesit de pe autostrada si ne-am oprit intr-un pom.

Soarta.

Ar fi fost chiar romantic daca muream impreuna la aniversarea unui sfert de veac.

Asa, suntem doar rupti la propriu. La figurat, suntem bine 🙂

Exista si-o parte buna in toata povestea. In momente din astea iti poti verifica teoriile despre lume si viata. Ale mele par sa fie corecte. Rezista la demonstratii 🙂4 Responses to “… to be or not to be. In 30 de secunde”

 1. 1 __Vali

  Oh, my God! Asta a fost (cum se spunea in satul in care m-am nascut) o cumpana. Sa fiti sanatosi si neaparat (ca sanatosi erati si inainte de accident) norocosi!

 2. 3 C.

  Hm… this is not cool… Ma bucur ca ati scapat cu bine, vad ca ai ratat un copac 😦
  Nu stiu daca e cazul, dar una dintre cauzele nasoale de accidente pe autostrada pe ploaie e utilizarea tempomatului – cruise control cum ii zice pe acolo, sau „pilot automat” cum zic ghiolbii – asta face roata sa accelereze cand pierde gripu-ul. Extrem de periculos. O alta cauza e rezistenta rotii motrice la impactul cu apa, un fel de franare violenta inegala sau chiar pe o singura roata. La masinile cu „stick”ai o sansa de scapare cand intri in acvaplanare, calci ambreiajul complet si roata se invarte liber, ceea ce de regula rezolva problema, la masinile automate cred ca ideal e sa tii acceleratia constanta (while not on cruise control…). Nasol! Sanatate! Slava Domnului!

 3. 4 aghiuță

  Happy anniversary! Că doar nu mor caii când vor câinii….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: