…Dragos Stanca si-a facut (in sfarsit) blog!

27mai09

…Dragos s-a tinut de promsiune si si-a inaugurat astazi blogul. Revine, astfel, in lumea scrisului – mai piezis, dar revine. Asta conteaza. Imi era teama ca e pierdut defintiv in lumea inalta a managementului cu manecute. Uite ca nu e – si nu pot decat sa ma bucur.

La mai mare!

PS Pentru cei care nu-l cunosc pe Dragos Stanca, n-aveti decat a apasa pe linkul din dreapta. Sub headingul „ce-am fost.cine sunt” (sau asa ceva) veti gasi un CV complet.5 Responses to “…Dragos Stanca si-a facut (in sfarsit) blog!”

 1. 1 licurici

  😀 nu pot să nu mă distrez când văd „în sfârşit”-ul ăla. sună, aşa, ca şi cum tu eşti un împătimit al blogăritului de ani şi ani, şi ai tras de lume la greu să îşi facă bloguri. 😀 te-a prins rău virtualul ăsta, nu? 😀

 2. 2 Marius Delaepicentru

  Mulţumesc pentru semnalare. Poate sună niţel nepoliticos, dar nu am simţit niciodată nevoia să-i reţin numele lui Dragoş Stanca, deşi, după cum se prezintă, s-ar putea ca cel puţin un text să i-l fi citit cîndva. Acuma, sigur îl voi ţine minte, dar din cu totul alte motive. Am aflat care e mintea aia creativă de la Caţavencu şi F5, care mă face să ies urgent de pe oricare din publicaţiile pe care le gestionează. Cel puţin pagina Cotidianului este mare mîncătoare de hardware. Proiectantul ei intră flagrant în conflict cu politica mea, de a nu folosi calculatoare mai noi de 5 ani. E inadmisibil ca un procesor de 2,4GHz să mi se încingă prin simpla deschidere a pagii gazetei cu pricina. Am numărat o dată 11 aplicaţii flash*), pe o singură fereastră.(!) Reclame zglobii, de-a dreptul agasante, ce-mi sugeau curent, şi făceau ca ventilatorul procesorului să mi se învîrtă în draci. Spune-i lui Dragoş că pe mine să nu conteze în dezmăţul energofag pe care-l practică. Îţi dai seama că, în condiţiile astea nu voi citi niciodată un articol pe teme ecologice, în care să aflu cum pot economisi energia electrică, de pildă. Ştiu deja cum. Renunţ la a mai intra în capcanele energo-temporale**) întinse de „entuziaşti” ca dl. Stanca.

  ––––––––
  *) Programul Adobe Flash este una din cele mai inutile şi mai nemernice aplicaţii informatice inventate vreodată.
  **) Aplicaţiile flash, pe lîngă că sunt energofage, mai sunt şi cronofage. Odată prins într-o pagină înzorzonată flash, durează, uneori pînă la 20 de secunde, să scapi din ea.

 3. 3 szpiridusz

  Pertinenta remarca Marius! Internetul nu e doar un nou mijloc, e si un nou mediu… Dovada ca mai e inca de invatat ce si cum cu mediile astea noi!

 4. 4 fumurescu

  @ licurici – aspra mai esti!:) (1) Ma amenintase de saptamana trecuta cu blogul asta; (2) il bat de ani in sir la cap sa se reapuce de scris (dupa cum vezi, recunoaste singur ca si-a iesit din mana). (3) Look whos talking!:)
  @ marius – corect – cred:), daca inteleg bine ce vrei sa zici in limbaj din asta, mai profan. Sa stii ca m-am plans si eu de cate ori (bunaoara de agresivitatea reclamei bancii aleia Reiffesen sau asa ceva, unde si daca faceai click pe „acceseaza pagina dorita”, tot reclama aparea) – asta s-a rezolvat. (Au mai fost si altele – unele s-au rezolvat, altele nu.)
  Problema e ca, dpdpv al manageriatului, totul se reduce la o chestiune de bani – „daca nu-s bani, nu iese ziarul, si daca nu iese ziarul nu mai aveti unde publica articolele alea minunate”. Pe de alta parte, daca e prea multa reclama, lumea nu mai citeste (eu am renuntat la doua abonamente aici, in State, exact din aceasta cauza – banuiesc ca nu sunt singurul). E greu de strike de balance. Da’ transmit mai departe.

 5. 5 licurici

  păi, eu recunosc că sunt dependentă! de-aia ţi-am şi făcut blog 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: