…Elena din Dorobanti invata mersul pe bicicleta

26mart.09

…ma mira ca n-a observat inca nimeni (sau n-am observat eu ca a observat altcineva:) noua eticheta mediatica a Elenei Basescu – Elena de Dorobanti! Lansata, din cate inteleg, la ceva emisiune Happy Hour, eticheta cu pricina nu e, cu siguranta, nici o vorba aruncata aiurea dar nici o creatie proprie EB. Cineva care se ocupa de imaginea tinerei aspirante la fotoliul de europarlamentar (si nu sora Ioana) a realizat ca singura solutie pentru a dezamorsa bomba „fata de fitze” este tocmai aceea de a o imbratisa. Mai exact, a o sufoca prin imbratisare.

Vreti „fata cu fitze”, „jmechera de Dorobanti”? Luati de poftiti! Cum s-o mai „injuri” folosindu-i sloganul? Cum s-o mai critic fara a-i face, automat, publicitate? E ca in artele martiale – folosirea fortei loviturii celuilalt – sau, mai simplu, ca la mersul pe bicicleta: intorci ghidonul, paradoxal, tocmai in directia in care risti sa te prabusesti.

Mai mult: prin aceasta miscare, mezina Basescu isi si fidelizeaza electoratul-tinta: tineri odihniti care viseaza, aspira sa ajunga vreodata „de Dorobanti”.

Repet: nu stiu cine e mintea din spatele mutarii (o fi aceeasi care-l consiliaza pe tata?) dar se anunta vremuri interesante…3 Responses to “…Elena din Dorobanti invata mersul pe bicicleta”

  1. 2 fumurescu

    Multzam:) Incepeam sa ma simt stingher. Speaking about, sa stii ca nu scrii in pustie. Poti vorbi „in pustie”, dar nu poti scrie „in pustie” – v-au invatat chestia asta la reclame?:))

  2. esti carcotas; te legi de amanunte insignifiante
    felicitari pentru succesurile universitare americane
    🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: