… Ghita, te-astept deseara la portita!

19apr.21

… pentru ca nu e bine ca omul sa fie singur (Geneza 2:18), dar nici cainele. In cazul asta, Lily. Asa c-am mai luat un pui de beagle, de data asta baiat, pe care l-am botezat Ghita (pe romaneste) si Gus (pe englezeste). Nu poti merge la veterinar cu un caine al carui nume nu-l poate pronunta nici medicul, nici receptionista. (Cititorii fideli ai acestui blog isi vor mai fi amintind ca si pe Vasile il chema, pe englezeste, Max.)

As putea povesti mult si bine despre nazdravaniile lui Ghita si despre interactiunile lui cu ceilalti caini din casa. Ma voi multumi, insa, doar cu un sfat: Daca sunteti cumva, Doamne-fereste!, depresati, nu aruncati banii pe Prozac, Zoloft, sau psihoteraputi. E mai ieftin si mai eficient sa va luati un catelandru. Va va reaminti ceas de ceas despre bucuria de-a trai pur si simplu (la propriu).

Alec i-a facut si-o casuta – simbol, ca de folosit, o foloseste pe-a noastra, dar, vorba ceea, daca vrea un moment de singuratate, ar avea unde sa se retraga.

Si-acum, pentru necunoscatori, explicatia titului acestei postari.One Response to “… Ghita, te-astept deseara la portita!”

  1. Ma bucur ca pot afirma: stiu ce inseamna astfel de prieteni blanosi si ochiosi. 😊
    Sunt superbi Lily si Ghita! Sa fie sanatosi! ❤️


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: