… ce se vede atunci cand nu se vede? (Consolatio)

23mart.18

… pentru ca vi se va fi intamplat cu siguranta, si nu o data in viata, mai cu seama daca sunteti femei: Veniti acasa dupa ce ati fost la coafor, v-ati pierdut doua ore din viata si ceva bani, doar pentru a va face mai frumoasa, iar barbatul nu observa nimic. Nicio schimbare. Dupa cum nu observa machiajul sau sprancenele pensate, sau mai stiu eu ce. Li se poate, insa, intampla si barbatilor, mai rar, ce-i drept, cand se tund scurt, sa zicem, sau isi schimba cravata, dar femeia vietii nu remarca nimic.

Acum, aveti doua posibilitati:

  • Prima ar fi sa va mahniti, gandindu-va ca uite, iubirea vietii nu ma mai iubeste, nici nu se mai uita la mine, nu-i mai pasa, s.a.m.d. Asta e reactia cea mai comuna.
  • A doua varianta, insa, v-ar putea aduce un zambet pe buze: N-a observat, pentru ca nu-l/n-o mai intereseaza exteriorul Dumneavoastra. Nu va mai vede „pe dinafara”, ci „pe dinlauntru” – iubeste ideea de Dumneavoastra, nu aparenta Dvs. Va puteti, asadar, relaxa nitzel atunci cand va ingrasati, cheliti, va apar riduri, sau mai stiu eu ce. Persoana iubita nu se mai uita la asta – vi se uita direct in suflet. Nu asta v-ati dorit toata viata? 🙂

Eu atat am avut de spus.No Responses Yet to “… ce se vede atunci cand nu se vede? (Consolatio)”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: