…dupa 19 ani (II)

27oct.09

…va dati seama ca exemplul casniciei noastre nu e de nici un folos cand vine vorba sa dam sfaturi:) Ana se apropie, taras-grapis, de momentul maritisului (sper, mai degraba „taras”:). Las pentru moment la o parte problema etniei (sau rasei) „fericitului castigator” – desi nici aceasta nu este de ignorat. (Cine pretinde ca nu-l intereseaza, mi-e teama ca se minte singur.) Ma multumesc deocamdata sa constat ca, in calitate de parinti, nu ne aflam in postura de a da sfaturi pertinente: „asta-i baiat bun, asta nu, pentru ca…”

Pentru ca … ce? Teoretic, a noastra nu avea nici o sansa. Practica a dovedit, insa, contrariul. Si-atunci pe ce criterii „rationale” sa te mai bazezi? Cum sa-i dai „peste nas” daca iti vine cu argumente de genul „simt eu ca el e alesul”? Ma poate ajuta cineva?5 Responses to “…dupa 19 ani (II)”

 1. 1 SAMANU

  Tata de feriza si eu. Intreb : esti in prag de a fi socru? Pe nepusa masa ?

 2. 2 fumurescu

  @ samanu – ptiu! NU! (Nu cred, cel putin:) Da’, ca omul gospodar, mai bine ma gandesc dinainte, sa nu fiu luat pe nepusa masa, nu?:)

 3. 3 laura

  ana are NUMAI 18 ani!! ce măritiş?? poate peste vreo 10. doar nu vrei s-o măriţi la 21 de îţi pui întrebări de pe-acum??

 4. 4 fumurescu

  @ laura – ba, pardon, are … 17!:) 21 nu-i chiar asa de rau (termina, probabil, colegiul pana atunci). Maica-sa (si cu mine:) ne-am luat la 23…sau 22?:)

 5. 5 laura

  :)) ăsta da argument. sper că nu începi să o baţi la cap să se mărite pe motiv că tu ai făcut-o la 22 de ani… sau 23? :))) mă, da’ ce probleme ai…. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: