merge si noul blog!

02sept.08

…cumva… Alt blog, alte obiceiuri, asa ca inca acolo ma mai lupt sa ma prind la tot felul de chestii… da’ este un om rabdatoriu cu handicapul meu in domeniu si care, nadajduiesc, ma va scoate la lumina in cele din urma. prima supriza a si aparut, in persoana unui bun amic din tineretze, a carui urma o pierdusem de cativa ani… Mica lumea asta a blogosferei…

PS Constat cu surprindere ca asta era exact genul de postare pe care NU as fi scris-o… Raman, insa, fidel, prinicpiului de a nu ma auto-edita/cenzura…:)

PPS La ce-s bune tagurile alea (si cum se „fac” ele), ca asta am uitat sa intreb?6 Responses to “merge si noul blog!”

 1. 1 licurici

  am crezut că te-ai plictisit deja :))

  sunt bune atunci când vrei să legi articole similare între ele, pe baza unor cuvinte, sensuri etc comune. cum se face, nu știu :))))

 2. 2 lacirese

  eu, eu, stiu eu! ai 2 posibilitati:
  – cand scrii un mesaj nou poti sa il incadrezi intr-o categorie (daca ai definite) sau sa ii pui o eticheta, un tag ori mai multe (o sa gasesti mai in josul paginii patratica dedicata in care sa desparti frumos cu virgule tagurile unui mesaj)
  – saaau, asta abia azi am dat si eu peste ea, in „panoul tau de control” la rubrica „administreaza” una din posibilitatile alea care sunt sub administrarea ta se numeste Taguri.
  si atat! 🙂

 3. 3 fumurescu

  @ licurici – nu m-am plictisit – e vorba de timp!
  @ lacirese – saru’mana! da’, totusi, la ce folosesc tagurile astea, presupunand ca, la fiecare blog, introduc cateva gen „cai verzi”, „blog”, „amazon”, etc?!?

 4. 4 licurici

  tu nu citești ce îți zic? tagurile fac legătura între articole cu teme similarel!!

 5. 5 licurici

  mai clar spus, că poate nu înțelegi, cititorii au posibilitatea să dea click pe tagul cu pricina și să ajungă la un articol în care ai mai tratat aceeași temă sau o temă asemănătoare.

  ps: faini cititori ai pe blogul de pe cotidianu 🙂

 6. 6 fumurescu

  …aha, „articole”, adica alte postari de-ale mele? Pai eu am obsesii putine si fixe – asa ca temele sunt cam aceleasi. Asa ca nu-mi trebuie taguri. QED. Viata s-a mai simplificat nitzel:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: